Untitled‎ > ‎

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА КАРЛОВАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ

поставио/ла Karlovacka gimnazija 17.12.2015. 23:14

Карловачка гимназија је у понедељак, 14. децембра 2015. године отворила својa врата будућим ђацимањиховим родитељима и наставницима.

Након поздравне речи помоћника директора Данијеле Поп-Јованов и педагога Љиљане Пижурице у Свечаној сали Гимназије, школа je представљена у сценско-музичком програму на француском, енглеском, немачком, кинеском, италијанском, руском, шпанском, као и на класичним језицима.

Уз помоћ ученика-водича уприличен је заједнички обилазак школе под геслом: Упознајте Карловачку гимназију, да би у Спомен-библиотеци, у оквиру инфо-пулта, будући ђаци добили информације у вези са различитим наставним и ваннаставним активностима, билингвалној настави, различитим пројектима, учењу страних језика и сл.

Одзив осмака био је изнад очекиваног, а Дан отворених врата протекао је у пријатној атмосфери, која се завршила радно, израдом пробних пријемних тестова из српског језика, књижевности и страних језика који се полажу на пријемном испиту.

Дан отворених врата заједно са ученицима Карловачке гимназије, поред помоћника директора и педагога, реализовали су и професорка српског језика Мерима Аранитовић, професорке страних језика Драгица Помана, Корнелија Ракић Одри, Светлана Јосимов, Драгана Кошарчић, Жељка Рашковић, Јелена Камберовић, Драгана Турудић, Александра Мацић, Марија Вранешевић, Нађа Маркс, професор немачког језика Александра Требатицки, професорке класичних језика Пирошка Сегеди, Јелена Рудовић и Тања Живковић, као и професорке књижевности Љиљана Малетин Војводић и Маја Стокин.

 

Програм осмислиле: Мерима Аранитовић и Данијела Поп-Јованов

Аутор текста: Љиљана Малетин Војводић

Comments